مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری

سلام
پرونده کیفری مبنی تخریب ، تهدید با چاقو و فحاشی دارم. در جلسات دادگاه شاکی یه شاهد آورد در صورتیکه دو شاهد باید می اورد و شاهد اسمی از چاقو نیاورد و این ایراد از قاضی گرفتم که مواجهه حضوری در دادسرا انجام نداده است و شاکی یه شاهد با خودش اورده است آیا بواسطه دلایلی که اوردم امکان منتهی شدن پرونده به منع تعقیب یا جریمه نقدی گردد؟
در ضمن در تمام جلسات بنده منکر اتهامات فوق شده ام.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دوست بزرگوار.باید پرونده را دید یا اگر از مستندات تصویر دارید ارسال فرمایید.صادقی زاده وکیل