مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان پیش فروش و تحویل با تاخیر

باسلام و عرض خسته نباشید آپارتمان پیش فروشی به متراژ حدود 130 متر در خرداد ماه 1397 خریداری نمودم ولی بدلیل نیاز قبل از تحویل در اسفند 1398 مجبور به فروش شدم حال آپارتمان در خرادماه 1399 آماده تحویل شده است موعد تحویل طبق قرارداد مرداد ماه 1398 بوده و حال پس از 10 ماه تاخیر آماده تحویل شده است. از طرفی 10متر به بنا اضافه شده و سازنده اعلام میدارد آپارتمان را مستقیم به خریدار آخر تحویل میدهم و مابه التفاوت از ایشان گرفته و بابت تاخیر و سود اضافه بنا هیچ پولی به شما تعلق نمی گیرد. حال مساله این است که طبق قولنامه سازنده باید آپارتمان را به بنده تحویل داده و من به خریدار دوم تحویل دهم و هزینه 10 متر اضافه بنا را طبق قولنامه اولیه به سازنده بدهم و مابه التفاوت به بنده تعلق میگیرد و علاوه بر آن خسارت 10 ماه تاخیر در تحویل نیز به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

تاخیر در تحویل آپارتمان پیش فروش مابه التفاوت اضافه مساحت ملک خسارت تاخیر در تحویل ملک پیش خرید ملک خسارت