مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره رایگان محاسبه درصد و دیه تصادف

من 25 بهمن 98 تصادف کردم لطفا درصد خسارت و دیه تصادف بنده را محاسبه کنید در ضمن به من بفرمایید چطور پرونده من بابت شکستگی بینی در کمیسیون مجدد حضور یابد
1) سیاه شدگی همراه تورم شدید اطراف چشم چپ 2)شکستگی خطی استخوان پیشانی آهیانه ای چپ
( مجموعایک هاشمه ) 3) خونریزی مختصر خارج پرده سخت شامه همراه با
له شدگی نسج مغز بصورت مختصر در
ناحیه لوب پیشانی-آهیانه ای چپ مغز
(خونریزی اپیدورال) 4) خونریزی زیر
پرده عنکبوتیه در ناحیه لوب راست پیشانی 5)کاهش مختصر سطح هوشیاری به مدت دو روز 6)خونریزی
متوسط زیر ملتحمه چشم چپ .
لازم به ذکر است که درسی تی اسکن
اولیه بیمار شکستگی استخوان بینی
مشهود است ولی باتوجه به عدم وجود
آثار ظاهری ضرب و جرح در ناحیه بینی و
صورت ارتباط بین ایجاد شکستگی استخوان بینی با تصادف احراز نگردیده

پاسخ ها :

عماد عموئي ماهيني

عماد عموئي ماهيني:

بسمه تعالی
علی القاعده در گواهی های صادره از پزشکی قانونی میزان جراحات وارده را بر اساس مقررات به صورت (حارصه ،متلاحمه ،هاشمه و.....)تعیین مینماید .
و این امر میزان تعیین دیه را تسهیل می کند و این موضوع در طرح سئوال مشهود نیست ،ضمن اینکه در گواهی پزشکی قانونی معمولا در صورت لزوم به معاینه مجدد نیز اشاره می شود که این موضوع نیز مغفول است.
بنابراین اظهار نظر میسر نیست