مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جهت مستثنیات دین

سلام .. خودرو شخصی من توسط همسرم از ثبت جهت مهریه توقیف فروش شده (فعلا) و تنها کارم مسافرکشی است و ماشین واقعا ابزار کارم است .. سوال آیا بعد از اعتراض به رییس ثبت و جهت اثبات به ایشان استشهاد محلی برایشان کفایت میکند؟؟ چون خودروام شخصی است و مسافرکش زیر نظر جایی و یا اتحادیه ای نیست امضا و استشهاد مثلا چهار نفر کفایت دارد؟؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟ تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه مستثنیات دین باشد مشمول مزایده نخواهد شد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برابرآیینامه اجرایی مفاداسناد لازم الاجرا,خودروقابل توقیف نیست خواه شخصی باشد وخواه وسیله کار.با اعتراض شما وارایه مدرک مالکیتی به رییس ثبت,خودرو آزاد میشود.