مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام. خودرو پرایدم را به علت چک برگشتی توقیف کردند. ماشینم وسیله امرار معاشم هست. چگونه ثابت کنم جزء مستثنیات دین هست و آزادش کنم؟
البته تاکسی اینترنتی هستم. آیا مدرک از شرکت تاکسی اینترنتی بیارم یا شهود امضا کنند تا بتوانم ماشینم را آزاد کنم؟

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

با سلام،از شرکت تاکسی نامه بگیرید هم چنین درخواست تحقیقات محلی نمایید و حتی می توانید شهود معرفی کنید.