مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی در جلسه رسیدگی

سلام،پرونده من که خودم شاکی هستم چندین ماه طول کشیده و فکر میکنم از عمد طولش میدن،سوالم اینه که چرا انقدر طولش میدن ؟ و سوال بعدیم اینه که امروز وقت رسیدگی به پروندم بوده اما خواب موندم و یادم نبوده و توی ابلاغ دیدم برام پیام اومده موکولش کردن به یکماه و خورده ای بعد،میخواستم بدونم اگر فردا برم یعنی روز بعد وقت مقرر شده برم قبول میکنن کارم رو راه بندازن یا میگن برو همون روز مقرر که همون یک ماه دیگر هست بیا!؟و کجا باید شکایت کنم واسه اینکه پرونده رو لفتش میدهند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان رایزنی با مقام قضایی و ریس مجتمع وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به رئیس محترم مجتمع مراجعه نمود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام خیر جلسه تجدید شده در همان روز باید مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر این طور نیست که فقط شما تشریف ببرید در حلقه دادرسی هر دو طرف حضور دارند و به طرفین ابلاغ می‌شود پیگیری حضوری داشته باشید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بعضا وقتهای رسسدگی بسته به شعبه ممکن است کمی طولانی شود.
قبل از وقت رسیدگی تعیین شده میتوانید لایحه دهید.

زینب اسلامپور

سرکار خانم زینب اسلامپور :

درود،تو تایم مقرر شده باید حضور پیدا کنید جلسه رسیدگیو،برای طولانی شدن روند پروندتون با قاضی پرونده و در نهایت با رییس کل دادگستری یا معاونش هم صحبت کنید امکان داره تاثیر داشته باشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همان روزی که در ابلاغیه قید شده است رسیدگی صورت می‌گیرد.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

بسته به نوع پرونده زمان رسیدگی متفاوت است. شما با عدم حضور خود رسیدگی را طولانی تر کرده اید. در زمان تعیین شده در دادگاه حاضر شوید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

خیر ولی روند دادرسی کلا طولانی است و دليل تاخیر باید در پرونده بررسی شود اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604