مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعاده دادرسی توسط شاکی

با عرض سلام خسته نباشید. بنده دقیقا سوالم این میباشد که آیا شاکی پرونده میتواند نسبت به اقرار قطعی دادسرا نه حکم قطعی دادگاه توجه بفرمایید قرار قطعی دادسرا درخواست اعاده دادرسی یا ماده 477 یا هر گونه اعتراضی که بتوان پرونده را مجددا با مدرکی احیانا جدید یا مطلبی نگفته و بررسی نشده که در رسیدگی پرونده توجه نشده است به جریان انداخت . لازم به ذکر است مطلبی خواندم که شاید با راهنمایی عزیزان بتوان راهگشا باشد و اینکه
آیا دادستان میتواند درخواست از سمت شاکی بدهد و اگر چنین است چگونه از چه طریقی میتوان درخواست شاکی به دادستان بدهد تا موافقت اعاده دادرسی یا به جریان انداختن مجدد پرونده را توسط شاکی صورت پذیرد .
خواهشمندم توجه بفرمایید که متهم میتواند اعاده دارسی کند ولی شاکی باید در صورت قطعی شدن قرار دادسرا به چه نحوی مجددا درخواست بررسی پرونده را بدهد
ممنون از زمانی که میگذارید و پاسخ کاربردی ارائه مینمایید
باتشکر سپاس

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دلایل جدید و درخواست باید به معاونت دادستان بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر دلیل جدید داشته باشید می توانید درخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید
و ابتدأ باید رئیس دادگستری با درخواست شما موافقت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پاسخ پرسش شما مفصل می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن دلیل جدید می‌توانید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید و می‌بایست رئیس محترم دادگستری موافقت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مستندات و اسناد مرتبط با مسأله طرح شده بایستی مورد مطالعه قرار گیرند تا پاسخ درخور حقوقی ارائه گردد.