مشاوره حقوقی رایگان - شارژ نشدن کارت سوخت کامیون

سلام وعرض ادب بنده ... هستم سن 50سال دارم و دچار بیماری دیسک کمر وگردن هستم بعد از 30سال کارگری ورانندگی یه کامیون مدل پایین خریدم ودر حمل بار شهری قراردادی با شرکت‌های متفاوت در بندرعباس کار میکنم از یک ماه قبل عید کارت سوختم شارژ نمیشه شرکت نفت شهرداری راهداری مراجعه کردم در پاسخ می‌گویند باید بری جاده کار کنی بارنامه بزنی تا کارتت شارژ شود واز اونجای که کامیون بنده مدل پایین هس فرسودگی زیاد دارد اگر برم جاده جز این که موجب ترافیک میشوم وبه علت فرسودگی زیاد خدای ناکرده موجب تصادف وکشته وزخمی کردن جمعی می‌شود چیز دیگری به همراه نخواهد داشت پروانه اشتغال پروانه فعالیت دارم بیمه معاینه گواهینامه دارم بار برگ میزنم سیپاد بستم ولی کارتم حتی یک لیتر شارژ نمی‌شود با شماره ... تماس گرفتم می‌گویند شما نمی‌توانی سهمیه شهری بگیری وباید بری جاده کار کنی چطوری وتوسط کدام ارگان میتوانم کامیونم را وارد شهری کنم سهمیه شهری بگیرم در ضمن کارت سوختم سالم هس وفقط سهمیه گازوئیلم را قطع کردند از شما خواهشمندم کمکم کنید خدا میدونه چقدر بدهکاری دارم وبعلت نبود گازییل نمیتوانم کار کنم بدهیم را پرداخت کنم درضمن قراردادهای که در طول 10ماهی که ماشین را خریدم و برگه باسکول که کار کردم موجود میباشد که نشانگر این موضوع میباشد که بنده کار کردم وگازوئیلی که در طی این مدت زدم را برا کار استفاده کردم وهیچ قاچاقی انجام ندادام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.