مشاوره حقوقی رایگان - برگه سبز خودرو و کارت ماشین

سلام وقت بخیر من یک سال پیش ی ماشین خریدم بعد توی برگه سبز آدرس مال خودمونه بعد کد پستی یجای دیگه رو اشتباهی زدن الان من استعلام گرفتم میگن کارت ماشین صادر شده اداره پست رفتم پلیس 10 رفتم تعویض پلاک رفتم مرکز پلیس راهور شهرک آزمایش رفتم ولی کسی جواب درستی ب من ندادالان کارت ماشین با کارت سوخت ندارم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شماره مرسوله کد پستی جهت ارسال مدارک مسیر مرسوله پستی را پیگیری فرمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق پلیس 10 بایستی پیگیری گردد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
آدرس کد پستی درج شده در برگه سبز را از طریق اداره پست پیدا کنید و با مالک شماره پستی تماس بگیرید و از طریق ایشان پیگیر باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب مرسوله در صورت برگشت در اداره پست است باید پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هنگامی که مرسوله به آدرس اشتباه ارسال می‌شود مجدداً به اداره پست عودت داده می‌شود فلذا از واحد مربوطه در اداره پست منطقه پیگیری بنمائید‌.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره پست مرتبط پیگیری کنید

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

درخواست صدور المثنی از پلیس 10 داشته باشید احتمالا ب نتیجه برسید