مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سهام از زن بعد از طلاق

با سلام و خدا قوت
یک سوال داشتم خدمتون ، شوهری 20 سال پیش سهامی را واگذار می‌کند به همسر خود به تعداد بالا واگذار و می‌بخشد با رضایت خود حالا بعد از 20 سال شوهر رفته شکایت کرده که سهام خود را پس بگیرد .
لازم به ذکر است این زن و شوهر 8 سال است از هم طلاق گرفته اند .
سوال من این است آیا می‌شود این مال و سهام را بازگرداند و سهام همراه با سود ازش پس بگیرد ؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
روش انتقال حائز اهمیت است
چنان‌چه هبه باشد با وجود عین موهوبه قابل رجوع است
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر هبه باشد بله
نیاز به بررسی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدأ باید مشخص گردد که انتقال در قالب چه نوع قراردادی بوده است
بیع ، صلح ، هبه معوض ، هبه بلاعوض
و سپس شما لایحه تخصصی تنظیم و ارائه نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

سود نه اما اگر سهام ها هنوز منتقل به ثالث نشده امکان استرداد هست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم اخذ اطلاعات تکمیلی از طریق ارتباط تلفنی یا گفتگوی حضوری است .
موفق باشید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی دارد در قالب چه عقدی منتقل شده باشد.
اگر در قالب هبه باشد تحت شرایطی امکان رجوع هست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر انتقال در قالب هبه بوده است و سهام از طریق خانم انتقال پیدا ننموده باشد می‌توان رجوع از عین موهوبه به منصه ظهور برسد.