مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و سنوات

باسلام و خسته نباشید
بنده حدود دوسال دریک شرکت مشغول به کار بودم حالا اومدم بیرون ولی تسویه شامل سنوات وعیدی ده ماه سال قبل رو طلب دارم والان در سال جدید هستیم وهنوز پرداخت نشده آیا این طلب من باید براساس پایه سال جدید پرداخت بشه یانه که پیگیر باشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی
قدیم

اگر تابع قانون کار باشید
که بنظر هستید
حقوق و مزایای شما از جمله؛(مابه التفاوت حقوق
بن کارگری
حق مسکن
عیدی
پاداش
سنوات
حق بیمه{عدم پرداخت آن دو تا ده برابر نیز جریمه دارد به نرخ روز پرداخت}
اضافه کاری
و…)از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار ثبت نام کرده
وکیل دادگستری اختیار نمایید و دادخواست تخصصی تنظیم گردد و….
بدیهی است
اثبات روابط کاری برعهده کارگر است

مستندات کارگر بودن نیز
قرارداد کتبی
شهادت شهود
تحقیق محلی
پرینت حساب
لیست حضور غیاب و……..میباشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم دارید می‌توانید دادخواست دهید و اگر روابط کاری شما به صورت کارگر و کارفرمایی است از طریق اداره کار پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خوب است که از طریق اداره کار جهت وصول مطالبات وارد عمل شوید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بر اساس همان سال ولی می توانید خسارت‌ تاخیر تادیه هم بگیرید .
موفق باشید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام همان مبلغ سابق رو حساب میکنن ولی به همان مبلغ خسارت تاخیرمیزنن