مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در قرعه کشی خانگی و عدم پرداخت وجه به موقع

با سلام
من در تاریخ آبان ماه از طریق گروه واتساپ که مغازه موبایل فروشی دارند و شهر دیگه هستند و بصورت اقساط و قرعه کشی موبایل میدادن آشنا شدم تا اینکه دیدم آگهی گزاشته صندوق قرعه کشی و...که خب چون مغازه داشت وچند سال بود من گروه واتساپ و داشتم بهشون زنگ زدم که میخوام قرعه کشی شرکت کنم و شرایط و پرسیدم ایشون اینطوری توضیح دادن که بیست ساله قرعه کشی داره و..‌شرایط هم اینه که مبلغی با توجه به مبالغ مختلف وام به عنوان ضمانت داده میشه و بعدش تاریخ دریافت و تعیین میکنند و ما هم از همون تاریخ که مبلغ ضمانت و میدهیم به عنوان ماهیانه مبلغ قسط هم پرداخت میکنیم و من مبلغ شصت میلیون دادم و پرداخت اقساط سه میلیونی که قرار شد به من وام دویست میلیونی اسفند ماه رو پرداخت کنند و الان خرداد هست و ایشون مرتب دارن زمان میخرند به دلایل مختلف و هنوز وامی به من ندادند و من همچنان دارم اقساط و در تاریخ مقرر پرداخت میکنم .مدارک و شاهد هم دارم
مدارکم دفترچه اقساط هست به علاوه دوستم که ایشون همون شهر از نزدیک رفتن و ایشون هم شرکت کردن و هنوز به ایشون هم مبلغی داده نشده
لطفا بفرمایید درست ترین مسیر برای طرح شکایت برای رسیدن به پولم با ضررو زیان چیست؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا اظهارنامه ارسال شود
افاقه نکرد طرح شکایت گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کلاهبرداری و پرداخت وام بدون اخذ مجوز از بانک مرکزی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می‌توانید اظهارنامه ارسال نموده و سپس دادخواست بدهید گرچه نیازمند بررسی بیشتر است

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام یک اظهارنامه بدید و همین مطالب بنویید