مشاوره حقوقی رایگان - بیماری دیابت در تست های پزشکی آموزش و پرورش

سلام کسانی که بیماری دیابت وابسته به انسولین دارند در تستهای پزشکی آموزش و پرورش رد میشوند یا خیر ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نماید نظر کمیسیون پزشکی ارگانی مربوطه ملاک می‌باشد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

سوالتان اداری است.
از آموزش و پرورش پیگیری کنید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر نتواند امادگی جسمی خود را ثابت کند رد میشوید اما دیابت و انسولین مانع شما نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان آموزش و پرورش پرس و جو بنمائید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از مرجع مربوطه پیگیری کنید.
موفق باشید.