مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

با سلام و خسته نباشید

ببخشید پدرم ماشین منو که به اسم خودمه و در رهن شرکت میباشد به شخصی فروخته بدون اینکه من خبری داشته باشم و پدرم قولنامه رو امضا کرده من نکردم هیچ گونه تعهدی ندارم بابت فروش الان خریدار بابت فک سند شکایت کرده علیه من و پدرم خواستم بپرسم من میتونم از خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام اگر به سن 18 سال رسیده اید میتوانید عنوان کنید ماشین را نفروخته و هیچ تعهدی به شخص مدعی ندارید. ممکن است برای پدرتان مشکل فروش مال غیر ایجاد بشه