مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر

با عرض سلام و خسته نباشید

ببخشید شخصی بدون اینکه من خبر داشته باشم ماشین منو که به اسم خودمه از پدرم خریداری کرده در حالی که میدونست ماشین به اسم منه پدرم هم پولو بالا کشیده 25 سالمه قولنامه فروش رو هم پدرم امضا کرده الان من چیکار کنم مرسی از لطفتون؟

پاسخ ها :

یک وکیل

فروش مال غير تلقي ميشه فروشنده و خريدار (اگر ثابت كنيد از تعلق خود رو به شما خبر داشته ) محكومند