مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

سلام
ضمن تشکر از پاسخگویی شما بزرگواران.
بنده رییس اداره ای دولتی در یکی از شهرستانهای استان اصفهان بودم و به عنوان مامور به خدمت در استان مرکزی به مدت 6 ماه در همان دستگاه فعالیت نمودم و این دوره در حال اتمام است. سوال این است که در صورت تمديد مامورات آیا اداره کل در اصفهان اجازه تنزل پست سازمانی بنده را دارد یا خیر؟
توضیحات: کارمند پیمانی هستم .

پاسخ ها :

حسین صحراگرد

جناب آقای حسین صحراگرد :

سلام
بله با توجه به اینکه شما کارمند اداره مذکور می باشید لذا تحت امر و قوانین همین اداره می باشید و مسولین اداره و رییس اداره می تواند هرگونه جابه جایی کارمندان تحت امر خود را انجام دهد