مشاوره حقوقی رایگان - درخواست قرار ترک تعقیب برای دو مورد از موارد اتهامی

باسلام و عرض ادب
در یک شکایت کیفری از شخصی سه اتهام مطرح نموده ام ، سوء استفاده از سفید امضا ، جعل و استفاده از سند مجعول .
متن شکواییه تنها اشاره به سوء استفاده از سفید امضا دارد.
هم اکنون پرونده از شورای حل اختلاف به دادسرا نرفته است و در این مرحله متوجه شدم جرم ایشان شامل جعل و استفاده از سند مجعول نمی‌باشد.
میخواستم برای دومورد جعل و سوء استفاده از سند مجعول درخواست ترک تعقیب کنم ، و در پرونده صرفا به سوء استفاده از سفید امضا رسیدگی شود. آیا چنین درخواستی امکان‌پذیر است و اگر امکان دارد به کجا باید مراجعه کنم و چطور انجام دهم؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در شعبه مورد نظر میتوانید نسبت به ترک تعقیب یا اعلام رضایت نسبت به جرایم مد نظر اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات به مرجع مربوطه در این خصوص لایحه دهید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود در مرحله دادسرا می‌توانید انصراف دهید

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

لازم نیست اقدامی انجام دهید خود بازپرس نسبت به دو عنوان دیگه منع تعقیب صادر میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
در مورد درخواست ترک تعقیب
، امکان درخواست ترک تعقیب فقط نسبت به یکی از اتهام ها وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر نیازی نیست مقام قضایی خودشان به عنوان صحیح اتهام رسیدگی میکنند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مورد مهمی نیست دادسرا خودش رسیدگی میکند،دراولین جلسه میتوانید مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در مرحله دادسرا اتهامات بعدی را ایراد نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده و نظر به اسناد و مدارک مطروحه نیازمند دفاع مناسب در این خصوص و یا تقدیم دعوی مناسب در مورد موضوع خواسته می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در مرحله دادسرا می‌توانید از شکایت خود انصراف دهید