مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر

با سلام و ارادت ؛ بنده فرزند ایثارگر با مدت 19 ماه حضور در جبهه، در آزمون دادگستری سال 96 در سهمیه 5 درصدی ایثارگران پذیرفته شده و در سال 99 پس از تاییدیه گزینش و انجام کلیه امور شروع بکار نمودم
نوع استخدام بنده پیمانی درج گردید در صورتیکه مطابق قانون می بایستی بصورت رسمی آزمایشی استخدام می گردیدم
پس از پرس و جو عنوان شد که هسته گزینش نوع استخدام بنده را پیمانی تایید کرده و پس از 3 ماه برای تبدیل وضعیت می توانم درخواست دهم
سوالی که برای بنده مطرح است اینست که:
آیا تعیین نوع استخدام در حیطه صلاحیت گزینش است؟؟
اینکه آیا انجام این امر این امر تخطی از قانون نیست؟؟؟
و بنده برای احقاق حقوق خود بایستی از چه طریقی اقدام نمایم؟؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران صلاحیت تعیین نوع استخدام تعیین نوع استخدام تبدیل وضعیت هسته گزینش استخدامی فرزندان ایثارگران