مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران

با سلام و احترام ، به اطلاع می رساند پدر اینجانب دوره خدمت سربازی خود را قبل از انقلاب گذرانده اند . بعد از انقلاب با اعلام حضور در جبهه های جنگ تحمیلی از تاریخ 59/7/5 تا 60/7/5 بمدت 6 ماه سابقه حضور در نیروی زمینی ارتش ( لشگر 77 خراسان ) را دارند ( دوره احتیاط ) و کارت دوره احتیاط و کارت ایثار را نیز دارند .
در پی قانون تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران، اینجانب درخواست خود را به سازمان محل کار اعلام داشته و در پی درخواست اینجانب استعلامی از جانب سازمان به نیروی زمینی ارتش داده شده که در جواب استعلام مدت داوطلبانه بودن حضور پدرم در جبهه 6 ماه اعلام شد . اینجانب تمامی مراحل ادارای جهت تبدیل وضعیت خود اعم از گزینش ، تعیین پست ، واریز وجه در حساب امور اقتصادی و دارایی را انجام داده و پرونده من در تاریخ 11 اردیبهشت سال جاری کامل گردید . در خردادماه سال جاری نیروی زمینی ارتش بخشنامه جدیدی صادر نمودند که در آن نحوه محاسبه نمودن مدت داوطلبانه در جبهه در قالب قانون سه چهارم محاسبه شود و ذکر این نکته که در بخشنامه جدید عطف به ما سبق نیست و در مورد آن دسته از افرادی است که از خرداد ماه به بعد و یا همزمان با بخشنامه جدید درخواست تبدیل وضعیت نمایند، این قانون برای آنها اعمال می گردد . سازمان محل کار اینجانب با توجه به اینکه من استعلام اولیه را تحویل منابع انسانی داده و در آن طبق بخشنامه قبلی 6 ماه مدت حضور داوطلبانه ذکر گردیده ، مجددا پیرو بخشنامه جدید استعلامی را به نیروی زمینی ارتش ارسال داشته اند که طبق این بخشنامه مدت حضور پدرم به کمتر از 6 ماه داوطلبانه ( 4 ماه و 15 روز ) می رسد . حال با توجه به اینکه اینجانب طبق بخشنامه قبلی مشمول قانون تبدیل وضعیت ایثارگران بوده و تمامی مراحل ادارای و تکمیل پرونده قبل از بخشنامه جدید بوده است و سازمان مح کارم هیچ اقدامی در این خصوص ننموده اند و منتظر استعلام دوم از ارتش هستند . از آن مقام عالی تقاضا دارم در این خصوص راهنمایی بفرمایید .

با تشکر .

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

سلام بایددردیوان عدالت اداری شکایت کرده ‌الزام طرف را بخواهید
جهت تنظیم ‌راهنمایی میتوانیدتماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید از طریق دیوان الزام دستگاه متبوع را به پذیرفتن تبدیل وضعیت بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بایددردیوان عدالت اداری شکایت نمایید.