مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران نیروهای تامین اجتماعی

با عرض سلام و احترام خدمت شما
احتراما اینجانب ه. در سال 1398 به صورت قرارداد روزمزد 85 روزه جذب شرکت پتروشیمی امیرکبیر شدم و‌ تا زمان تصویب قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران هم‌روز مزد بود که پارسال قرارداد موقت شدم... ضمن اینکه پدر من سابقه 21ماه حضور در جبهه رو‌ داشته اند...شرکت ما زیر نظر تامین اجتماعی هست از سمت وزرات نفت هیچ‌گونه اجباری برای تبدیل وضعیت ما ندارد بلکه از سمت تامین اجتماعی اقدام به این کار شد که اسم شرکت ما جز لیست پیوست‌ تأمین اجتماعی بود.حالا من دو‌تا سوال دارم اولی اینکه این قانون تبدیل وضعیت به رسمی با توجه به اینکه من در اسفند ماه 1399 قراردادم بصورت رو‌زمزد 85 روزه بوده شامل من میشه یا خیر؟و سوال دیگه ام اگر تبدیل وضعیت بشیم باید حتما ازمون بدیم و‌‌در ازمون قبول بشیم تا استخدام رسمی بشم؟چون همه جا نوشته شده به شرط قبولی در ازمون؟و‌ ضمن اینکه پارسال شرکت ما برای استعلام از وضعیت ایثارگری ما مدارک ایثارگری پدرمو تحویلشون دادم که تا الان هیچ خبری نیست
مرسی از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران تبدیل وضعیت