مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران

باسلام
بنده 9سال در سدهای مختلف کشور زیر مجموعه شرکت دولتی توسعه منابع آب و نیروی ایران(البته پیماکار حفاظت فیزیکی) مشغول بکار هستم.
مدارک ایثارگری پدر(سابقه حضور 8سال در جبهه) را تحویل داده ایم ولی تانون نتیجه ای حاصل نشده است.
تمامی ارگان ها و ادارات دیگر تبدیل وضعیت کارکنان خود را انجام داده اند.
بفرمائید بنده و دیگر همکاران ایثارگر باید برای اجرای این قانون به کجا مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به ارگان مربوطه اب منطقه ای ظاهرا، مراجعه کنید