مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران

سلام وقت تون بخیر، من برای تبدیل وضعیت در وزارت بهداشت, اقدام کردم برای ایثارگری مادرم که هشت سال زمان جنگ رو در بیمارستانی در اهواز کارمند بودن، و مدارک رو فرستادم تهران برای بررسی، ولی جدیدا میبینم نامه ای به این مضمون منتشر میشه:
سوال دارم که این قانون کلی هست؟ و تبدیل وضعیت شامل من نمیشه؟

«گواهی خدمت کارکنان دولت در شهرهای مناطق جنگی یا منطقه جنگی

گواهی خدمت در شهرهای مناطق جنگی یا منطقه جنگی کارکنان دولت سابقه حضور داوطلبانه در جبهه نیست (نامه شماره .......................... مورخ 9/6/1400 ستاد کل نیروهای مسلح)
از: معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح- اداره ایثارگران
به: وزارت نفت- معاون محترم توسعه مدیریت و سرمایه انسانی- اداره کل منابع انسانی
موضوع: رفع ابهام در تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران
بازگشت به نامه شماره 149254/200 تاریخ 20/4/1400

سلام علیکم
با احترام؛ با نگرش به مفاد بازگشتی فوق الذکر به آگاهی می‌رساند: سابقه خدمت کارکنان دولت که برابر تبصره 1 از بند 9 خطوط راهنمای سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان، از طریق سازمان بسیج مستضعفین تعیین تکلیف و برای آنان گواهی خدمت در شهرهای مناطق جنگی و یا منطقه جنگی صادر گردیده، به عنوان سابقه حضور داوطلبانه در جبهه تلقی نمی‌گردد. لذا چنانچه این کارکنان صرفاً دارای سابقه خدمت برابر تبصره مزبور باشند مشمول بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور در رابطه با تبدیل وضعیت ایثارگران نمی‌گردند.
معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح
سرتیپ پاسدار م.ک