مشاوره حقوقی رایگان - دیه و غرامت سربازی

سلام
بنده سرباز هستم و در تاریخ 5/2/99 تصادف کردم و اینکه روز کاری نبود میخاستم ببینم میشه دیه یا غرامت رو از سپاه گرفت در کنار دیه ی بیمه ی ماشینی که باهاش تصادف کردم
یعنی از هر دو جا دیه بگیرم ؟

پاسخ ها :

حسین صحراگرد

جناب آقای حسین صحراگرد :

خیر ، در صورتی که خارج از محل کار و در زمان استراحت حادثه ای رخ داده باشد می بایست عز طریق بیمه شخص ثالث فرد مقصر استفاده نمود، جهت مشاوره بیشتر در این زمینه به قسمت ایثارگران رده خدمتی خود مراجعه نماید ممکن است بخشنامه یا دستورالعملی در این زمینه که بتواند به شما کمک کند موجود باشد و بتوانید از این طریق اقدام نمایید