مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت

با سلام
اینجانب در دوره آموزشی خدمت در هنگام کار عملی زمین خوردم و دچار شکستگی دنبالچه شدم. در بیمارستان سپاه مورد عمل جراحی برداشتن دنبالچه شکسته شده (سه مهره آخر کمرم) قرار گرفتم ولی همچنان پس از گذشت یک سال از عمل جراحی در نشستن مشکل دارم و احساس درد می کنم. در کمیسیونی که تقریبا شش ماه گذشته برای اینجانب برگزار گردید رای به "معلول حین خدمت" برای اینجانب داده شده است. سوال اول اینکه ایا به اینجانب جانبازی تعلق نمی گرفت؟ دوم چرا در این کمیسیون میزان معلولیت مشخص نشده و فقط ذکر شده معلول حین خدمت؟؟ به اینجانب غرامت تعلق می گیرد یا مستمری؟ (اخه بعد از گذشت 6 ماه از کمیسیون هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده!!!)

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1= خیر 2=باید خودتان مراجعه وپرونده جهت تعیین میزان درصد به کمسیون پزشمی برود.3=مستمری.یاالله

پرسشگر :

امروز بعد از پیگیری از یگان، مسئول مربوطه فرمودن ک شما از خدمت معاف بودید و باید برای شما کارت معافیت پزشکی صادر می شد. با توجه به اینکه برای اینجانب کارت پایان خدمت صادر شده است آیا کارت را با کارت معافیت پزشکی تعویض می کنند؟

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
خیر نمیتوانند تعویض نمایند بعد از انجام خدمت واتمام آن

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

اگر محل کار شما بیمه حوادث باشد ضمن اخذ بیمه از وضعیت بازنشستگی و از کار افتادگی بهرمند خواهید شد اینکه جانباز تلقی شوید مطلع نیستم اما در خصوص معلولیت به بهزیستی محل سکونت مراجعه تا در کمیسیون پزشکی تشخیص داده شود