مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زن که طلاق نگرفته

همسر بنده به مدت 6 ساله که به همراه دخترم که الان 10 سالشه به کشور آلمان رفتن و پارسال شکایت کردن که مهریه میخواهد من هم اعسار زدم و شاهد معرفی کردم ، الان از طریق یک آشنا که تو آلمان دارم و پیگیری ایشان متوجه شدم که این خانم با یه آقای ایرانی ازدواج کردند ، الان تکلیف من چیه که هنوز این خانم از من طلاق نگرفته و ازدواج کرده و طلب مهریه کرده و من هیچ دسترسی به دخترم و ایشون ندارم کلا بلاتکلیفم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام این احتمال وجود دارد غیابی اقدام به طلاق نموده باشند اما اگر بدون طلاق ازدواج کرده اند به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و اگر ازدواج رسمی انجام داده اند نسبت به ابطال آن اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه در هر حال بایستی پرداخت شود.
در خصوص ازدواج مجدد همسرتان بایستی گفت که احتمال طلاق غیابی وجود دارد در غیر اینصورت نکاح باطل خواهد بود و هیچ اثر قانونی بر نکاح باطل بار نخواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارکی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.
شما بهتر است مدتی صبر کنید و به فکر طلاق نباشید .

همسر شما اگر بخواهد در کشور آلمان ازدواج رسمی کند باید گواهی تجرد از سفارت ایران بگیرد و با این شرایط می تواند به صورت غیر رسمی ازدواج کند .
به هر حال برای ازدواج رسمی مجبور خواهد شد با شما توافق کند.
شما می توانید با اخذ گواهی نشوز دادخواست ازدواج مجدد بدهید و ازدواج کنید.