سلام خیر، بایستی از طریق داوری اقدام کنید. سعی کنید با وکیل موضوع را پیگیری کنید تا جای سوء استفاده برای داور وجود نداشته باشد. موفق باشید
قبول نداشتید ورا امضا کردید
ابتدا باید به داوری بروید البته مفاد قرارداد حایز اهمیت است
درود بر شما ؛ بله به داور مراجعه کنید. موفق باشید.
بهتر است داور تعیین نکنید زیرا رای داور به منزله حکم قطعی است باید توافق کنید و اگر اختلافی حاصل شد طبق آن توافق محکمه و مراجع قضایی تعیین تکلیف نماید
با توجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید
سلام خیر ابتدا داور
با سلام متاسفانه اول باید از طريق داوری اقدام شود
با سلام خیر
سلام اختلاف شما بایستی در نزد داور مرتفع گردد و با مراجعه به دادگاه با قرار عدم استماع دعوی مواجه خواهید شد. شما بایستی حینالعقد توجه کامل به مفاد قرارداد مینمودید.
کاربر محترم ابتدا باید به داوری مراجعه کنید
در صورتی امضا مبایعه نامه توسط مالک دارای اهلیت مدنی(بلوغ، عقل، رشد،) دنجام. شده باشد، عدم پرداخت ثمن مانع از انتقال مالکیت نیست، مگر اثبات شرط فاسخ عدم پرداخت ثمن در موعد معین، در غیر اینصورت صرفا میتوانید مبلغ بیع را مطالبه نمایید نه فسخ ملک را.
سلام. اصولاً باید از طریق داوری اقدام شود.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.