مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

سلام من دختر هستم و 17 سالمه از مادرم شکایت دارم. از موقعی که شیش یا هفت سالم بود منو تو خونه تنها میذاشت و میرفت با یک مردی و به پدرم خیانت میکرد و بعد از دعوا هایی که باعث فشار های روانی به من شد طلاق گرفتن و از 3 سالگی از بابام به من بد میگفت و موقع طلاق 9 سالم بود که گفتن انتخاب با منه و منم به خاطر طرف فکر بدی که از بابام داشتم، مامانم رو انتخاب کردم. و همش اون مردی که شوهرش بود میومد خونه و خیلی چشم چرانی میکند و حالا داره میگه از زندگیم برو بیرون و میگه شوهرش رو میاره که بلا سر من بیاورد. الان من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بهتر است نزد پدرتان زندگی کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از مشاوران خانواده کمک بگیرید لکن مطابق قانون زن و مرد موظف به نگهداری از اولاد میباشند و اگر از این باب به شما آسیبی رسیده میتوانید از باب مسئولیت مدنی دعوی طرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما هنوز به سن قانونی نرسیده‌اید بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123 موضوع را در میان بگذارید تا مراجع قانونی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو پیش پدر اگر نشد زنگ بزن به 123 اورژانس اجتماعی اگر نشد برو بهزیستی و پیگیری کن، اگر نشد مستقیما برو دادسرا یا کلانتری از پدر و مادر و شوهر مادر هرسه شکایت کن
اگر نشد برو قسمت معاضدت قضایی کانون وکلا و وکیل معاضدتی بگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با پدرتان زندگی کنید.
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما مختار به انتخاب مادر یا پدر (البته در صورتی شما را بخواهد) هستید اما نفقه با پدر است در هر حال

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این خصوص تماس حاصل فرمائید.