مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر

سلام من 4سال است که از همسرم جدا شدم و دختر 14ساله ام با من زندگی می‌کند، تمام مهریه ام و حق و حقوقم را بخشیدم که حضانت دخترم را داشته باشم، الان ازدواج مجدد داشته ام و شوهر سابقم می‌خواهد دخترم را بگیرد و دیگر اجازه زندگی کردن با من را نمی‌دهد، چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رویه در این زمینه متفاوت است
اما به صرف آنچه در سوال آمده است نباید از شما سلب حضانت گردد
مفاد توافقات حاصله حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
بهتر است اگر شوهرت شرایط نگهداری دخترتان را داشته باشد با پدرش زندگی کند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به نظر دخترتان دارد که با چه کسی میخواهد زندگی کند زیرا از سن حضانت خارج است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

حکم رشد بگیرید جهت تنظیم دادخواست گزینه مربوطه را انتخاب نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پس از 9 سالگی دختر خود مختار به انتخاب پدر یا مادر است و دادگاه حق مداخله ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون فرزند بالغ است خود حق انتخاب دارد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر در سند طلاق در صورت ازدواج مجدد قید حصانت شود میتواند .... صمنا از آنجایز که دختر شما خارج از سن حضانت هست پدر هیچ اقدام قانونی نمیتواند انجام دهد و دادگاه رد میکند دختر خودش تصمیم میگیرد