مشاوره حقوقی رایگان - حکم طلاق بائن خلعی

با سلام و احترام.خدمت وکلای عزیز.پیرو دادخواست طلاق همسرم به دلیل اعتیاد و عدم پرداخت نفقه در دادگاه بدوی ابطال قرار و پس از تجدید نظر خواهی دوبار حکم ابطال به دلیل عدم حضور و ارایه ادله مثبته و ذکر آن در قسمت منضمات صادر شد .‌ با توجه به پرداخت چندین برابری عرف نفقه.اجرت المثل .و مهریه با توقیف خودروی شخصی خودش و الباقی هم با وجود پذیرش اعسار یک جا پرداخت نمودم . اما توسط وکیل تعیینی. با تغییر دادخواست نخستین و افترای و تهمت شدید ناموسی بدون دلیل صرفا جهت تحت تاثیر قرار دادن ظن قاضی و پیرو آن شکایت علیه وکیل توسط بنده و تعلیق پروانه وکالت.دادگاه تجدید نظر با نص ماده 348و 349و تحصیل دلیل به موجب ابلاغ رسیدگی با معرفی شهود که همسرم نداشتند و لایحه غیر از تهمت و شماره پروانه وکیل در قسمت منضمات عنوان دیگری ذکر نشده بود که در روز رسیدگی وکیل با دو شاهد که بنده نمیشناختم.و از دوستان عموی همسرم بودند و ارازل اوباش که بعد متوجه شدم . با شروع رسیدگی به عدم صلاحیت وکالت بدلیل تعلیق پروانه وکالت پیرو شکایت بنده ایراد گرفتم که ترتیب اثر داده نشد و شهود رو جرح کردم و کذب ایشان محرز شد . که با حمله شهود به بنده و وکیل درگیری شد و شهود آسیب جدی و بینی وکیل شکست و شهود متواری و وکیل با اخذ رضایت در قبال شکایت از بنده استعفای خودش رو اعلام کرد . و چون دفاع مشروع رو مطرح کردم و شاهد و دوربین دادگاه دستش به جایی بند نبود شکایت و صورت جلسه نکرد .و پزشکی قانونی عدم اعتیاد بنده رو به دادگاه به صراحت اعلام کرد . حال قاضی تجدید نظر بدلیل درگیری و اطلاع رئیس مجتمع از علت و وکالت وکیل فاقد پروانه لج کرده و مستند حکم رو بذل امور مالی زوجه و قبول بذل توسط خودش قرینه عسروحرج و تعرفه گواهی زوجه که جرح کردم رو براساس شنیده که حکایت از اعتیاد بنده دارد طلاق خلعی بائن صادر کرده که فرجام خواهی کردم و به تمام ایرادات شکلی و ماهوی و جهات فرجام خواهی ‌.و نص قواعد قانونی و مضامین شرعی و نص صریح قران با توجه به قاعده فقهی الطلاق بید من اخذ البساق ‌رو به صورت اصولی نگارش و ثبت کردم و تعیین شعبه شده در دیوان .فقط بیم آن دارم با توجه به حکم فاقد وجاهت قانونی و عقلانی صادره از قاضی تجدید نظر ‌.اوراق و اسناد پرونده رو خارج کرده باشه . حال چگونه واقعه مذکور رو به اطلاع دیوان برسانم. آیا اجازه مطالعه پرونده به بنده میدهند.چون تجدید نظر اجازه مطالعه پرونده رو هم نداد .که احتمالا امنیتی و سیاسی بوده با استدلال ایشان. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بله باید اجازه مطالعه پرونده داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.