مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نکردن حقوق

من خواهر شهید هستم وپدرم الان دوسال فوت کردند ومن مجرد تو خونه هستم از تمام ارگان ها هم تایید نامه گرفتم و نزد بنیاد شهید بردم وبعد از چهار ماه مراجعه کردم گفتن که نامه تایید شده و فرستاده شده تهران ولی تا الال هیچ حقوقی برای من واریز نشده
دوسال تمام است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایبد بدوا باید رسما درخواست دهید به ارگان مربوطه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بروید بنیاد شهید تهران پیگیری کنید
اگر نتیجه نداد دادخواست بدهید به دیوان عدالت اداری