مشاوره حقوقی رایگان - بذل نمودن کل مهریه

با سلام احتراما به استحضار می رساند زوجه بعد حضور در دفترخانه طبق اقرارنامه محضری به شرح ذیل : که صریحا و در کمال صحت و سلامت عقل و جسم و با اراده کامل و به طیب و رضایت خاطر کلیه مهریه خویش را (200 سکه) به زوج خویش بذل نموده است و دیگر هیچگونه ادعا و اعتراضی در این مورد نداشته و نخواهد داشت و از کلیه حق و حقوقات زناشویی خویش تا کنون تا سال 1390 اعم از نفقه و نحله را به شوهر خود گذشت نموده است و اجرت المثل نیز مطالبه ننماید . آیا با متن اقرار بالا زوجه می تواند مجددا در زمان طلاق یا وقت دیگر ادعای مهریه و حق و حقوقات زناشویی را بنماید و معمولا دادگاه چه نظری دارد ؟ و باید زوج باید چکار بکند ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت بذل مهریه و اسقاط رجوع امکان رجوع وجود ندارد .
در خصوص مهریه بهتر است در دفترخانه ابراءنامه تنظیم بشه که در این صورت به هیچ عنوان امکان رجوع وجود ندارد.

سید دانیال میرمحمدی

جناب آقای سید دانیال میرمحمدی :

در این موارد حتما میبایست حق رجوع از ما بذل ساقط شود در غیر اینصورت امکان رجوع از بذل و مطالبه ما بذل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عبارت"نخواهد داشت"ظهور در اسقاط رجوع از بذل مهریه است فلذا زوجه طبق متن ارائه شده در متن پرسش، حقی بابت مهریه نخواهد داشت.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر بود ابراء مهریه نوشته میشد.
اما در خصوص سایر حق و حقوق مالی ، متاسفانه متن خوبی تنظیم نشده.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثر قانونی ندارد و می‌تواند رجوع نماید

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

متن درست تنظیم نشده و برای زوج ممکن است ایجاد مشکل کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر آن است
متنی تخصصی تنظیم گردد