مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری

سلام پدر بنده فوت کردند و من و مادرم مستمری بگیر تامین اجتماعی هستیم ایا اگر من که وکالت از همه دارم و اتحادیه میگه جواز به نام من و بقیه وراث زیر مجموعه من میشوند تو جواز ، مستمری من و مادرم قطع نمیشود چون الان شناسه یکتا صادر میکنند و تو تمام جاها قابل استعلام هست ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
هر شخص صرفا از یک منبع می تواند بیمه شود و مستمری دریافت کند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مستمری مادر محفوظ است ولی برای شما قطع می شود