مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجاره بها غیر متعارف

من یک ملک اجاره کردم برای تولید پوشاک وصاحب ملک در پایان قرارداد علام کردن که 65درصد باید اجاره بیشتر از سال گذشت بپردازم و چنان چه تمایل به تمدید قراداد نداشتم تخلیه کنم و قراردادم 1برج دو تموم شده میفرمایند که باید طبق گفته ایشان بروز مبلغی که گفتن بپردازم تا زمانی که تخلیه کنم آیا من از خودم میتونم دفاعی داشته باشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز تخلیه نیست میتوانید تمدید نکنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید