مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

سلام من با سایتی اشنا شدم که به نام .... ثبت شده وبه من گفت که فیلماش رو نگاه کنم وبعدبرای وارد شدن به ارزدیجتال باتماس با منشیش ٢4میلیون واریز کردم برای وارد شدن به دوره ... الان هم مبلغ رو به نام ..... واریز کردم و کلاهبردار بودند الان برای پس گرفتن پولم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با شکایت کلاهبرداری اقدام کنید و تقاضای ارحاع جهت بررسی در پلیس فتا بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکواییه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع توسط وکیل یا با همکاری وکیل باید تنظیم کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست مطالبه وجه علیه شخصی که به حسابش واریز شده ثبت کنید