مشاوره حقوقی رایگان - شکایات خانوادگی

سلام بنده 19 سال دارم.
برادری دارم که دانشجو بوده
او در خانه همیشه بدترین فحاشی ها را به مادر و خواهرم میکند و زشت ترین ناسزا ها را که نمیتوانم بگویم. رو به مادر و خواهرم میکند و از آنجایی که پدر بنده مریض بوده توان مالی ندارد گاهی اوقات پدرم را نیز مورد ضرب و شتم قرار میدهد.
زمانی که میخوابیم او عمدا سر و صدای زیادی ایجاد میکند. او سال دوم دانشگاه بوده میخواستم بدانم آیا میتوانم در این موارد از او شکایت کنم؟ و آیا خانواده که توان مالی ندارند موظف به پرداخت هزینه های تحصیل او میباشند؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.امکان شکایت وجود دارد اما فرض گیرید که محکوم به مجازات شود.راضی به مجازاتش هستید؟!!