مشاوره حقوقی رایگان - تغییر رنگ باک موتور سیکلت

من یک هوندا 125 دارم داخل سند سفید شال طلایی ثبت شده من رنگ باک رو تعویض کردم ولی این رنگ گیرم نیومد به جاش آبی شال زرد بستم اگر برود پارکینگ برای آزاد کردن به مشکل میخورم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مطابق سند نباشد احتمال مشکل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مشخصات موتورسیکلت با سند در تعارض باشد امکان بروز مشکل وجود خواهد داشت.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

دوربین تعویض رنگ نیاز به اخذ مجوز دارد در موقع تعویض پلاک ممکن است به مشکل بخورید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری است