مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت توسط برادر معتاد

سلام برادری دارم اعتیاد دارد و 26سال دارد خودم ومادرم را اذیت و آزار میکنه ومدام زورگویی میکنه میخواستم بدنم چگونه راه قانونی پیگیر بشم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به دادسرا به جرم آزار و اذیت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر دادستان مراجعه کنید و درخواست معرفی به کمپ اجباری بدهید که در این صورت ممکن است شش ماه در کمپ نگهداری بشه و اگر بعد از آزادی اذیت و آزار داشت می توانید تهدید کنید که مجدد چنین کاری می کنید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و به فکر درمان اعتیاد برادرتان باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طریق پلیس مبارزه مواد مخدر یا کلانتری مربوطه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق کلانتری محل از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادستانی می‌توانید برادر خود را معرفی نمائید تا به کمپ ترک اعتیاد انتقال پیدا نماید تا در آینده یک زندگی پاک و سالم داشته باشد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وجود ندارد مگر به دلیل توهین و ضرب و جرح و معرفی به کمپ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به کمپ اجباری معرفی نمایید
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت رفتارهای او میتوانید شکایت کنید از طریق دفتر خدمات قضایی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

منظور از آزار و اذیت چیست؟
اگر توهین و فحاشی و ضرب و جرح باشد با تهیه و جمع آوری دلیل می توانید شکایت کنید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

خانواده تماس بگیرند برای انتقال به کمپ های ترک اعتیاد پلیس