مشاوره حقوقی رایگان - رد کیفرخواست

سلام،خواهش میکنم به سوال من پاسخ بدید.برای یه پرونده کلاهبرداری به جرم اختلاس،ارتشاء وکلاهبرداری بااستفاده از ضعف نفس بعد از سه سال پیگیری مستمروتحقیقات همه جانبه بازپرس پرونده کیفرخواست صادر شد.ضمن این که متهم نزدیک به 50پرونده مشابه داشت جلسه رسیدگی تشکیل شد ودر دادگاه بدوی ناباورانه تبرئه شدندوقاضی محترم بدون در نظر گرفتن ادله جرم فقط با استناد به اینکه معاملات در بنگاهی صورت گرفته وشاکی آن زمان هنوز محجور نبوده بدون در نظرگرفتن ایرادات معاملات وپرینت های بانکی که ثابت شد پول مورد معامله رو هم ا، بانک‌ها خارج کردن(پولشویی) وادله حکم بر برائت داد،سوال این است باتوجه به امکان اعمال نفوذ متشاکی آیا امکان دارد قضات تجدید نظر رای بدوی را تایید کنند یا این که پرونده ای که چندین جلد شده دوباره بازخوانی وبررسی میشه سپس رآی صادر میشه؟؟ضمن اینکه ملک بسیار باارزش وثبت ملی شده هست وآیا اگرتجدید نظرهم رآی بدوی راتاییدکردمیشود به دیوان شکایت برد؟ممنون ازپاسخگوییتون

پاسخ ها :

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-اصل بر عدم اعمال نفوذ و رسیدگی عادلانه و صدور رای بر اساس مستندات و اقناع قاضی است. اقدام شما تنظیم لایحه تجدیدنظر مستدل با تاکید بر مستندات کشف شده و با ذکر صفحات مرتبط پرونده باشد.
جهت ورود دیوان ؛ اعمال ماده474 ممکن نیست صرفا میتوانید تفاضای اعمال ماده 477 قانون ایین دادرسی کیفری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقامات رسیدگی‌کننده دارد.

محبوبه جلالی

سرکار خانم محبوبه جلالی :

در تجدیدنظرخواهی مجدد پرونده بررسی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است جهت تنظیم لایحه دفاعیه با وکیل متخصص مشورت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اینکه دادگاه تجدیدنظر رای به نفع شما بدهد یا رای بدوی را تایید نماید بستگی به ادله و استدلال و نحوه دفاع شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما اعتراض نمایید
و شما باید لایحه تخصصی تنظیم و ارائه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قضات دادگاه تجدید نظر پرونده را کاملا میخوانند بعد رای می دهند
رای تجدیدنظر قطعی است مگر خلاف شرع باشد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

لایحه خوبی برای تجدید نظر تنظيم کنید،در خصوص موارد کیفری شاکی صرفا می تواند از طریق ماده 477 اقدام نماید.