مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سنوات در آموزش و پرورش

بنده در مدارس غیر دولتی به عنوان معلم حدود 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی دارم و امسال در آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول و با قرارداد نیروی پیمانی مشغول بکار در آموزش و پرورش هستم آیا می توانم سنوات خودم رو انتقال بدم ؟ باتشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
سنواتتان اگه با سابقه تامین اجتماعی باشه به عنوان سنوات قابل قبول بازنشیتگی محسوب میشه ولی به عنوان سنوات دولتی نمیشه...یعنی نمیتونین از ارتقای رتبه و طبقه اون سالها استفاده کنین ولی وقتی سابقه جدید به 20سال رسید با ارائع اون سابقه از نظر تامین اجتماعی با 30 روز حقوق بازنشیته بشین...صندوق جدید شما هم باید تامین اجتماعی باشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

پرسشگر ارجمند
اری امکان تجمیع سوابق بیمه ای وجود دارد
به بیمه های مربوطه رجوع کنید