مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اجراییه

با سلام خدمت دوستان
بنده از یک آقایی به نام ....چندین فقره سفته و دو تا چک برگشتی داشتم
یک روز مراجعه کرد به من با فامیلشون و گفت می‌خوام مدارک رو بگیرم یک چک بهت بدهم که پاس بشود چک رو گرفتم ولی اون
چک هم برگه خورد و من شکایت کردم از صاحب چک که فامیلشون باشد
بعد یک سال از روند اجراییه که نصف مبلغ رو هم گرفتم حالا آوردن یه رسید به دادگاه ارایه کردن که طبق اون رسید بین خودش و ....که متواری هم هست یه قرار داد نوشتن که چک امانی بوده دست ....و .....این چک رو بابت ضمانت پرداخت بدهی به اینجانب از اونها گرفته
به استناد همین رسید و دوتا شاهد که نمی‌دونم اصلا کی هستن درخواست توقف و ابطال اجراییه دادن . میخواستم ببینم برای من مشکل ساز میشه؟ چک هم از چک های صیادی هست و توی سامانه صیاد هم تحت عنوان قرض و دیون در وجه من صادر شده آیا ممکنه مجبور به عودت پولی که تا الان گرفتم بشم؟ بهترین راه حل برای تموم کردن این ماجرا چیه ؟ ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وجود چک در دست دارنده نشانه مدیونیت صادر کننده هست و اگر صادر کننده ادعایی دارد باید با دلایل مستند و قابل قبول اثبات کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
صادرکننده چک باید مبلغ چک را پرداخت نماید
شما باید دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید که چک ضمانتی و امانی نبوده است
به این موضوع استناد نمایید که در سامانه صیاد ، به عنوان پرداخت قرض و دیون ثبت شده است و نه چک
ضمانتی
و توافق بین صادرکننده چک و دارنده
ا ول چک در مقابل شما به عنوان ثالث ، قابل استناد نیست و ..

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی هر چیزی محتمل است اظهار نظر مستلزم بررسی اسناد است

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
با توجه به اینکه در سامانه بعنوان قرض به شما ثبت شده حق با شماست و نمیتوان به این مسئله ایراد کنند
ضمن بعد از رد رعوای ایشان شاید بتوانید مطابق ماده 14 قانون صدور چک طرح شکایت کیفری نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر ادعایی دراین مورد دارید باید آنرا به اثبات برسانید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

باید وجه چک به شما پرداخت شود و اگر ادعایی وجود دارد بر علیه بدهکار شما مطرح گردد