مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده لایحه

سلام چگونه میتوانم لایحه ثبت شده در دفتر خدمات قضایی توسط خودم را مشاهده نمایم با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در دفتر خدمات قضایی پرینت تهیه و به شما داده میشود. اگر پرینت را ندارید باید حضوری به شعبه مراجعه کنید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

از دفتر خدمات پرینت آن را بگیرید یا در شعبه حاضر و از پرونده کپی تهیه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه خودکاربری یا دفاتر خدمات قضایی

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام ، می توانید پرینت مربوطه را از دفتر خدمات اخذ نمایید.