مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

سلام و وقت بخیر به یک بنده خدایی چک دادم به تاریخ 1402٫5٫20 و چک خرج شد و در 1403٫1٫15 به خاطر عدم موجودی برگشت خورده و الان بعد از یک ماه به تاریخ 1403٫2٫15 به حسابم همون مبلغ چک 240میلیون تومن واریز کردم و طرف نمیاد بردارد و میگه 320تومن میخواهم
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موجودی در حساب باید بماند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، فقط با حکم دادگاه میتواند بیشتر بخواهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان صرفاً می‌تواند مبلغ چک را وصول نماید و خسارت تاخیر آن را مطابق حکم دادگاه مجاز است و الا تخلف است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پس را در حساب قراردهید و یکسال حساب را مسدود کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که پولس آماده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مبلغ را در حساب بگذارید بماند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه ایشان دادخواست مطالبه وجه بدهد از تاریخ چک مشمول خسارت تاخیر تادیه میشود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اظهارنامه ای ارسال کنید و اعلام کنید وجه چک تامین شده است و برای وصول مراجعه نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که طرح دعوی ننموده باشد محق برای دریافت خسارت تأخیر تأدیه نمی‌باشد‌.

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
حساب شما الزاما در سررسید بایستی دارای موجودی بود