مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلام.
من یک هفته پیش با ماشین مادرم که بیمه نامه هم داره ( من هم گواهینامه دارم ) با یک بچه حدودا 6 ساله تصادف کردم و کاملا هم مقصر شناخته نشدم و بچه هم ظاهرا آسیبی ندیده بود اما با امبولانس منتقل شد بیمارستان چندتا آزمایش گرفتن یک شب هم تحت نظر بود ( آسیبی هم ندیده بود ) و ترخیص شد اما پدر بچه نمیاد رضایت بده که من ماشین رو از پارکینگ در بیارم
الان من باید چکار کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در چنین شرایطی تا زمان برگزاری دادگاه مربوط به پرونده قضایی تشکیل شده، امکان پیگیری و ترخیص خودرو وجود ندارد.مگر آنکه با تضامین مالی به مبلغ معینی که توسط دادگاه تعیین می‌شود، ترخیص خودرو را انجام دهید .

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تحت شرایطی اگر خودرو تحت پوشش بیمه باشد امکان آزادی آن وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مراحل قضایی و اداری می‌بایست انجام گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خودرو بیمه بوده میتوانید خودتان درخواست ترخیص دهید رضایت لازم نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر خودرو بیمه شخص ثالث بوده باشد مشکلی رفع ترخیص وجود ندارد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

باید منتظر باشید گواهی پزشکی قانونیش رو ارایه بدن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر خودرو دارای بیمه شخص ثالث باشد رضایت لازم نیست و شما می‌توانید خودرو را از پارکینگ ترخیص نمائید.