مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

سلام سوالم اینه که پدری که اعتیاد شدید به موادمخدر (هرویین)داشته و چندین بار درکمپ ترک اعتیادبستری شده و شغل خاصی نداشته به صورتی که هفته ای چندین بار به منزل نمی آمده و خانواده دختر مخارج مادر و بچه رو از زمان تولد داده اند و در دادگاه جهت طلاق نیامده اند و مادر به خاطر حضانت بچه مهریه را بخشیده و از بدو تولد هیچ نفقه ای دریافت نکرده الان که فرزند دختر5ساله شده و دراین مدت پدر حتی یک بار نیامده فرزند را ببیند بعد از5سال از مادر فرزند جهت حضانت فرزند دختر شکایت کرده به چه صورت می باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و پدر صرفاً می تواند دادخواست ملاقات فرزند بدهد که اگر دادگاه قبول کند می تواند ملاقات کند.
بعد از هفت سال نیز با توجه به توضیحات ارائه شده دادگاه حضانت را به مادر می دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت طفل تا سن 7 سالگی حق و تکلیف مادر است و بعد از این سن تا سن بلوغ، حضانت، تکلیف و حق پدر می‌باشد.
با عنایت به توضیحات ارائه شده در متن پرسش و طرح آن در جلسه رسیدگی حضانت، میتوان از پدر سلب حضانت نمود و حضانت فرزند از 7 سالگی تا سن بلوغ نیز برعهده مادر قرار گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا 7سااگی بحضانت با شماست از 7تا 9با پدر و بعد از آن فرزندتان خودش تصمیم میگیرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
پدر حق ملاقات دارد ولی حضانت خیر
موفق باشید .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دختر داستان 7 سالگی با مادر است و پس از آن با رعایت مصلحت به پدر داده می‌شود و در صورتی که صالح نباشد نزد مادر خواهد ماند تا سن 9 سالگی که پس از آن خودش انتخاب خواهد کرد دادگاه ورود نمی‌کند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر توافق کرده اید لازم است تا اعتبار آن بررسی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حضانت طفل تا 7 سال با مادر خواهد بود و پس از آن با توجه به وضعیت تشریح شده پدر امکان سلب حضانت از پدر بسیار بالاست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حق حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و بعد از آن شما میتوانید عدم صلاحیت نگهداری از فرزند خودرا از دادگاه بگیرید ولی ملاقات فرزنددر صورت دستور دادگاه برای پدر امکانپذیر است