مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در تحویل خودرو

سلام و خسته نباشید در قرعه کشی .....دی ماه 1402 ماشین .....به نامم در اومد و باید تا این موعد تحویل میدادن که به علت نبود گیربکس ماشین ها تحویل نشده در قرار دادی که دارم نوشته جریمه تاخیر 34 درصد هست که خیلی زیاد میشه از طرفی یکی از بانکی ها حساب کرد گفت فقط نزدیک 18 میلیون میشود میخواستم ببینم چطوری هست و اون 34 درصد چیه که نزدیک 200 ملیون میشود و این 18 ملیون چیه کدوم درسته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اظهار نظر دقیق در خصوص متن سوال نیازمند مطالعه قرارداد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مُحِق هستید که طبق مفاد قرارداد طرح دعوی نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
34 درصد سالیانه است و نه ماهیانه
مبلغ 18 میلیون صحیح است