مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

شوهر من خانه ای که باهم 3 میلیارد خریدیم رو و 180 میلیون رو من دادم وبه صورت صوری به اسم مادرش کرده است، یک ماه از این قضیه میگذرد و مادرش زخم پای دیابتی دارد و نمیتواند از جایش بلند شود، من میتوانم برای فرار از دادن مهریه از ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم گفتگو و اطلاعات تکمیلی است .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر قبل از صدور رای قطعی است معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است حقوقی ممکن است اما
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
با دفاع خوب امکان ابطال آن متصور است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای وحدت رویه تا دین مستقر نشود جرم صوری متصور نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اثبات فرار از دین باید با دلایل کافی به اثبات برسد اگر چنین است می‌توانید اقدام کنید

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.اگر شرایط دیگری جمع باشد بله.از مشاوره تلفنی استفاده کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر قبل از صدور اجراییه انتقال داده باشند شما هیچ ادعایی نمیتوانید ادعایی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جرم کیفری فرار از دین متصور نمی باشد
و شما باید دادخواست حقوقی بطلان معامله اقامه نمایید
و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از صدور حکم قطعی مهریه فروخته باشد می توانید شکایت کیفری فرار از دین مطرح کنید.
در غیر این صورت باید دا‌دخواست حقوقی باید بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم محکومیتی بابت مهریه دریافت ننموده‌اید و زوج قبل از صدور حکم محکومیت ملک را منتقل نمود اصولاً فرار از پرداخت دین پذیرفته نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فرار از پرداخت دین(مهریه) زمانی محقق می‌شود که انتقال بعد از تاریخ حکم قطعی مهریه باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم کیفری فرار از دین متصور نمی باشد