مشاوره حقوقی رایگان - دخالت و پرخاشگری مدیر ساختمان برای پارکینگ

من در ساختمان 10 واحدی زندگی میکنم که یک واحد خالی به من اجازه داده که ماشینمو در پارکینگشان پارک کنم مدیر ساختمان اجازه نمیدهد و تهدید به پنچر کردن ماشینم میکند . مالک واحد خالی که به من اجازه داده ایران نیست ، مدیر ساختمان برگه اجازه پارک کردن میخواهد و موضوع را خیلی جدی گرفته و پارک کردن من مزاحم کسی نیست ولی مدیر ساختمان فحاشی و پرخاشگری میکند چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

فحاشی و تهدید و توهین شکایت کنید.
ضمنا از مالک واحدی که ایران نیست به نوعی اجازه بگیرید که قابل اثبات باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چییزی عرف نیست
شما میتوانید با شاهد شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما قرارداد اجاره نداشته باشید حق پارک ندارید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مدیر این اجازه را دارد در صورتیکه مطابق قانون تملک آپارتمان انتخاب شده باشد، بهتر است مالک پارکینگ تماس بگیرد یا اذن ایشان را احراز نمایید، اما در خصوص تهدید و فحاشی مدیر، میتوانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب توهین و فحاشی شما می‌توانید علیه مدیر ساختمان شکایت نمائید.
از باب پارکینگ بایستی شما به نوعی احراز نمائید که اجازه را أخذ نموده‌اید وگرنه حق پارک را ندارید.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

شما باید در صورت عدم حضور مالک پارکینگ اجازه کتبی ارائه دهید