مشاوره حقوقی رایگان - بی حجابی

سلام و درود
من داخل یک رستوران نشسته بودم با دوستم و ماموران نیرو انتظامی اومدن منو دوستمو بردن داخل ون بعد گوشیامون رو گشتن و بعد از ما عکس نشون دادن که قبل ورود به رستوران از ما عکس گرفتن و ما حجاب سر نداشتیم .بعدش ما فرداش رفتیم برای گرفتن کارت ملی و کارت ملی هامون گرفتیم اما به ما گفتند براتون اس ام اس میاد داخل ثنا که به دادسرا بروید اونجا براتون رای صادر میشه .میخواستم بدونم حکم دادگاه چی هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخاطر بی حجابی باشد جزای نقدی تعیین می شود که مبلغ ناچیزی است.
بهتر است قانون مربوط به حجاب را رعایت کنید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 638 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب سال 1375 مجازات بی‌ححابی، حبس یا جزای نقدی می‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمالا جریمه، هر چند ایم مجازات قانونی نیست زیرا لایحه عفاف هنوز در مرحله تصویب بوده و نهایی و ابلاغ نشده

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

جریمه نقدی میشوید.
قبل از حضور در دادگاه با وکیل متخصص مشورت نمایید.