مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سفته از کارگر

سلام خسته نباشید من میخوام در یک مغازه کار میکنم او میگه سفته یک میلیاردی برای من بیار. آیا او می‌تونه بعدا با او من رو اذیت کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حساب مسدود شده است ایشان می‌تواند نسبت به توقیف آن و واریز آن به حساب خودش بعد از قطعیت حکم اقدام نماید در غیر این صورت رضایت وی را بگیرید تا حساب از مسدودی خارج شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری

وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

رسید با متنی تخصصی تنظیم گردد...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای جلوگیری از سوءاستفاده کارفرما از سفته‌ها، پیشنهاد بر این است که قرارداد مستحکم حقوقی در این زمینه تنظیم نمائید و مشخصات سفته در آن قرارداد ذکر شود.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اگر قید شود بابت ضمانت حسن انجام کار خیر
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادی بین خودتان تنظیم کنید و در قرارداد به شماره سفته اشاره کنید و شما نیز یک نسخه از قرارداد را داشته باشید و از طرفی از سفته عکس بگیرید.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

صمن قید در سفته بابت حسن انجام کار قرارداد تنظیم کنید