مشاوره حقوقی رایگان - اتهام نگهداری اسلحه

باسلام چندی پیش از اسباب بازی فروشی کلت فلزی برای پسرم خریدم پسر بعداز مدتی جهت فروش آن در شبکه مجازی سایت درج آگهی قراردادم که توسط پلیس اطلاعات نیروی انتظامی احضار و نهایتا به اتهام نگهداری سلاح به قوه قضاییه معرفی وتشکیل پرونده برایم صادر شده هرچه مستندات مبنی بر این که این اسباب بازی هم اکنون در بازار بفروش می‌رسد وحتی در سایت اینترنتی دیگر همین اسباب‌بازی برای خرید موجود است را نشانشان دادیم نتیجه ای نداد الآن حدود 5 ماه است که پرونده در قوه قضاییه باز است ومعطل نظر کارشناسی کارشناسی سلاح نیروی انتظامی هستیم از طرف قاضی پرونده چهار بار تقاضای نتیجه کارشناسی داده آمد ولی پاسخی از طرف نیروی انتظامی نیامده و همچنان قاضی پرونده منتظر نتیجه کارشناسی است حالا لطفا بفرمایید تکلیف اینجانب چیست لازم به ذکر است به قاضی پرونده یاد آوری کرده ام اگر لازم است عین این کلت اسباب بازی را برای دادگاه تقاضای خرید بدهم تا متوجه شوند این نوع اسباب بازی در بازار به صورت قانونی خرید و فروش میشود با توجه به اطاله دادرسی هم برای عدم پاسخ نیروی انتظامی و نیز برای اتهام زنی نگهدار سلاح توسط نیروی انتظامی بفرمایید به کجا باید شکایت کنم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای اطاله دادرسی بارییس دادگستری صحبت کنید چنانچه افاقه نکرد تقاضای عوض کردن کارشناس را نمایید اگر توجههی نشد باید در دادسرای انتظامی قضات بابت اطاله دادرسی طرح دعوا کنید ولی باید برای اثبات اطاله مدارک محکمه پسندی داشته باشید بهتراست وکیل بگیرید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

موضوع مطرح شده‌کاملا تخصصی است.
با وکیل متخصص کیفری حتما مشاوره نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه احتیاج است که مورد مطالعه قرار گیرند تا مسأله طرح شده مرتفع گردد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فعلا نیاز به کاری خاصی از سوی شما نیست و شما با قید قرار کفالت آزاد هستید، نتیجه محرز شود پرونده منع تعقیب صادر میود